Zorgverleners | Praktijk medewerkers


Huisartsen

Ons huisartsenteam bestaat uit zes huisartsen, twee vaste waarnemend huisartsen en een huisarts in opleiding (AIOS). Samen met onze assistentes, praktijkondersteuners en praktijkmanager vormen wij een hecht team. 

Praktijkondersteuners

De praktijkondersteuners Vera Verheijden, Ans Verspaget, Petra Maas en Wendy Pijnenburg houden zich bezig met de controle van diabetes, hart- en vaatziekten, stoppen met roken, astma/COPD en kwetsbare ouderenzorg. Na doorverwijzing door de huisarts kunt u gebruik maken van deze spreekuren. Zij zijn speciaal opgeleid voor deze functie en kunnen u zelfstandig zorg bieden. Zij werken altijd in overleg met de huisartsen.
De praktijkondersteuners Maria Brusewitz en Petra van Horssen houden zich bezig met psychische zorg/ondersteuning.
Marloe van Grootel geeft ook psychische zorg/ondersteuning maar is speciaal opgeleid voor kinderen/jeugd tot 18 jaar.
Ook hier kunt u door uw huisarts naar toe verwezen worden.

DoktersassistentesDe Doktersassistentes (vlnr) Yamina (ud), Monique, Annelies, Kim, Claudia, Evelien, Jorien en Alice, op de foto ontbreken Jeanine en Lisanne. Zij ondersteunen de huisartsen en praktijkondersteuners op het gebied van administratie, afspraken maken, verzorgen van herhaalrecepten en informatiemateriaal. Naast deze algemene taken hebben ze een assistente-spreekuur en kunt u ook bij hen terecht voor advies bij veelvoorkomende klachten. Hiervoor hebben zij een opleiding gevolgd en werken onder supervisie van de artsen.
Nieuws en mededelingen
Zelf aan het roer
Zelf aan het roer
Geplaatst: 29 maart 2023
Zou u meer zelf de regie over uw gezondheid willen nemen? Er zijn speciale gratis leefstijlprogramma's ontwikkeld voor mensen met diabetes, hart- en vaatziekten of een verhoogd risico op hierop (bijv. door overgewicht). Door deelname aan één van deze programma's zult u:

Lees meer
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Geplaatst: 27 maart 2023
In mei wordt door onze praktijk een stoppen met roken groepscursus georganiseerd. Heb je interesse, meld je dan aan. Waarom een groepscursus?

Lees meer
Nieuwe collega's
Nieuwe collega's
Geplaatst: 20 maart 2023
Ons team is versterkt met nieuwe collega's: Sabrine Gerrits, Nina van Kessel en Veerle van Elderen. Ze komen het team versterken in de rol van doktersassistente en waarnemend huisarts.

Lees meer