Zorgverleners | Praktijk medewerkers


Huisartsen

Ons huisartsenteam bestaat uit vijf huisartsen en drie vaste waarnemend huisartsen. Samen met onze assistentes en praktijkondersteuners vormen wij een hecht team. 

Praktijkondersteuners

De praktijkondersteuners Anja Derks, Vera Verheijden, Ans Verspaget en Petra Maas houden zich bezig met de controle van diabetes, hart- en vaatziekten, stoppen met roken en astma/COPD. Na doorverwijzing door de huisarts kunt u gebruik maken van deze spreekuren. Zij zijn speciaal opgeleid voor deze functie en kunnen u zelfstandig zorg bieden. Zij werken in overleg met de huisartsen. De praktijkondersteuner Petra Maas is speciaal opgeleid voor de zorg rondom kwetsbare ouderen, Anja en Vera starten met de opleiding hiervoor eind 2019. Nadat de huisarts met u hierover heeft gesproken worden zij ingeschakeld voor extra zorg, overleg met derden en ondersteuning.
De praktijkondersteuners May Verboogen en Maria Brusewitz houden zich bezig met psychische zorg/ondersteuning.
Marieke Bakermans geeft ook psychische zorg/ondersteuning maar is speciaal opgeleid voor kinderen/jeugd tot 18 jaar.
Ook hier kunt u door uw huisarts naar toe verwezen worden.

DoktersassistentesDe Doktersassistentes Annelies, Monique, Jorien, Yamina, Alice, Claudia, Evelien en Kim. Zij ondersteunen de huisartsen en praktijkondersteuners op het gebied van administratie, afspraken maken, verzorgen van herhaalrecepten en informatiemateriaal. Naast deze algemene taken hebben ze een assistente-spreekuur en kunt u ook bij hen terecht voor advies bij veelvoorkomende klachten. Hiervoor hebben zij een opleiding gevolgd en werken onder supervisie van de artsen.

Verpleegkundig Specialist 

Niek Aalders volgt de opleiding tot Verpleegkundig Specialist. 
Een verpleegkundig specialist (VS) is een verpleegkundige die een aanvullende opleiding heeft gevolgd. Een VS ziet patiënten zelfstandig en mag zelf diagnosticeren, behandelen, medicatie voorschrijven en een aantal voorbehouden handelingen uitvoeren. De VS neemt hierbij taken over van de huisarts en mogelijk wordt gevraagd of uw consult bij hem ingepland mag worden.
Niek is werkzaam in alle praktijken en tijdens zijn opleiding wordt hij begeleid door dr Roelofsen en dr van den Broek.
Nieuws en mededelingen
Griepvaccinatie
Griepvaccinatie
Geplaatst: 17 september 2019
Geef griep geen kans en laat je vaccineren.

Lees meer
Digitaal afspraken maken
Digitaal afspraken maken
Geplaatst: 4 juli 2019
Voortaan kunt u op een veilige manier digitaal afspraken maken en gebruik maken van nog enkele andere digitale diensten.

Lees meer
Start Echo Spreekuur.
Start Echo Spreekuur.
Geplaatst: 1 juli 2019
Echo spreekuur in het Wijkgebouw. Eén maal per 2 weken komt de radioloog van het St Anna ziekenhuis naar de praktijk toe voor het maken van echo's.

Lees meer