Online diensten | Herhaalrecept


Herhaalmedicatie aanvragen kan op 4 manieren

1. Online bestellen op MijnGezondheid.net

 

2. Telefonisch via de receptenlijn of de assistente

U belt op werkdagen tussen 8.00 tot 17.00 uur (van 10.30 tot 11.00 niet, er is dan een overlegmoment met de artsen) en geeft aan welke herhaalmedicatie u nodig heeft. 
De receptenlijn is 24 uur per dag, 7 dagen per week in te spreken. Bel hiervoor ons reguliere nummer 0493-497090 en toets 2.

3. Recepten brievenbus

De zwarte brievenbus voor herhaalrecepten zit links voor de balie van de assistenten. U kunt het etiket en/of het doosje achterlaten in deze brievenbus. Laten bezorgen? Graag even op het doosje noteren.

4. Via praktijkinfo (tot december 2019)

 Log hieronder in om herhaalrecepten aan te vragen. Heeft u nog geen inloggegevens, dan dient u zich nu eerst eenmalig te registreren via onderstaande link "Wilt u zich registreren?".

Herhaalrecept aanvragen

Nieuws en mededelingen
Digitaal afspraken maken
Digitaal afspraken maken
Geplaatst: 4 juli 2019
Voortaan kunt u op een veilige manier digitaal afspraken maken en gebruik maken van nog enkele andere digitale diensten.

Lees meer
Start Echo Spreekuur.
Start Echo Spreekuur.
Geplaatst: 1 juli 2019
Echo spreekuur in het Wijkgebouw. Eén maal per 2 weken komt de radioloog van het St Anna ziekenhuis naar de praktijk toe voor het maken van echo's.

Lees meer
Geslaagde heraudit
Geslaagde heraudit
Geplaatst: 7 juni 2019
Onze huisartsenpraktijk is al jaren geaccrediteerd. Elk jaar komt een auditor van NHG Praktijk Accreditering (NPA) onze praktijk opnieuw toetsen. Ook dit jaar in april hebben we de audit met positief resultaat afgerond.

Lees meer