Online diensten | Herhaalrecept


Herhaalmedicatie aanvragen kan op 3 manieren

1. Online bestellen op MijnGezondheid.net

 
2. Telefonisch via de receptenlijn of de assistente
Spreek de receptenlijn in. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel hiervoor ons reguliere nummer 0493-497090 en toets 2.
Heeft u een aanvullende vraag over uw herhaalmedicatie, bel dan op werkdagen tussen 8.00 tot 17.00 uur (van 10.30 tot 11.00 en 12.30-13.30 niet, ivm pauze/overlegmoment) en overleg met de assistente.

3. Recepten brievenbus

De zwarte brievenbus voor herhaalrecepten zit links voor de balie van de assistenten. U kunt het etiket en/of het doosje achterlaten in deze brievenbus. Laten bezorgen? Graag even op het doosje noteren. Aan de balie worden geen herhaalrecepten verwerkt.

Nieuws en mededelingen
Zelf aan het roer
Zelf aan het roer
Geplaatst: 29 maart 2023
Zou u meer zelf de regie over uw gezondheid willen nemen? Er zijn speciale gratis leefstijlprogramma's ontwikkeld voor mensen met diabetes, hart- en vaatziekten of een verhoogd risico op hierop (bijv. door overgewicht). Door deelname aan één van deze programma's zult u:

Lees meer
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Geplaatst: 27 maart 2023
In mei wordt door onze praktijk een stoppen met roken groepscursus georganiseerd. Heb je interesse, meld je dan aan. Waarom een groepscursus?

Lees meer
Nieuwe collega's
Nieuwe collega's
Geplaatst: 20 maart 2023
Ons team is versterkt met nieuwe collega's: Sabrine Gerrits, Nina van Kessel en Veerle van Elderen. Ze komen het team versterken in de rol van doktersassistente en waarnemend huisarts.

Lees meer