Dienstverlening | HerhaalreceptenU kunt een herhaalrecept aanvragen via MijnGezondheid.net. Hiervoor moet u zich éénmalig registreren als patiënt en daarna kunt u, bijv. via "herhaalrecepten knop" op de beginpagina van de site, uw medicatie aanvragen. U kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik van maken.

U kunt telefonisch ook het receptenbandje inspreken. U draait ons reguliere nummer (497090) toetst 2 en volgt de instructietekst. Het is handig als u de oude doosjes bij de hand heeft. Het inspreken van het bandje kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

U kunt het oude doosjes in de daarvoor bestemde brievenbus doen (links bij de ingang van de praktijk). Bij de balie worden geen herhaalrecepten aangenomen.
U kunt de assistente bellen. Dit kan op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur (van 10.30 tot 11.00 en 12.30-13.30 niet, er is dan een overlegmoment met de artsen of pauze.

Na 2 werkdagen ligt het herhaalrecept klaar bij uw apotheek.
Nieuws en mededelingen
Zelf aan het roer
Zelf aan het roer
Geplaatst: 29 maart 2023
Zou u meer zelf de regie over uw gezondheid willen nemen? Er zijn speciale gratis leefstijlprogramma's ontwikkeld voor mensen met diabetes, hart- en vaatziekten of een verhoogd risico op hierop (bijv. door overgewicht). Door deelname aan één van deze programma's zult u:

Lees meer
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Geplaatst: 27 maart 2023
In mei wordt door onze praktijk een stoppen met roken groepscursus georganiseerd. Heb je interesse, meld je dan aan. Waarom een groepscursus?

Lees meer
Nieuwe collega's
Nieuwe collega's
Geplaatst: 20 maart 2023
Ons team is versterkt met nieuwe collega's: Sabrine Gerrits, Nina van Kessel en Veerle van Elderen. Ze komen het team versterken in de rol van doktersassistente en waarnemend huisarts.

Lees meer