Nieuws | Toestemming geven zodat de Huisartsenpost uw dossier kan inzien?


Als u in noodsituaties bij een arts of apotheek komt, wilt u goed geholpen worden. Ook 's avonds, ’s nachts en in het weekend bij de huisartsenpost of de dienstapotheek. Maar de zorgverleners daar kennen u en uw gezondheidssituatie niet. Daarom hebben zij actuele informatie over uw gezondheid nodig. Elektronische uitwisseling van uw medische gegevens zorgt daarvoor. Zo krijgt u altijd de juiste zorg. Maar dat kan alleen met uw toestemming.

Meer weten over het regelen van toestemming?
Vraag het aan uw huisarts of assistente. Of lees er meer over in de folderToestemming regelen?

U regelt de toestemming door dit persoonlijk mondeling aan uw huisarts of de assistente door te geven. U mag ook het toestemmingsformulier invullen wat in de folder zit. Deze folders liggen voor u klaar in de praktijk.
Online kan dit op www.ikgeeftoestemming.nl. Om online toestemming te regelen heeft u uw DigiD nodig.
Nieuws
Bespreek uw behandelwensen
Bespreek uw behandelwensen
Geplaatst: 31 maart 2020
In deze onzekere tijden is het meer dan ooit belangrijk om na te denken over uw behandelwensen. Door de Corona crisis is er geen tijd meer om het geschikte moment af te wachten.

Lees meer
Update Coronavirus
Update Coronavirus
Geplaatst: 26 maart 2020
Bij luchtwegklachten (hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, koorts) vragen wij u thuis te blijven en het uit te zieken. Dit is het advies van de overheid en het RIVM dat u ook in media leest. Indien u zieker wordt of benauwd, belt u met de praktijk of het nodig is dat u gezien wordt op het spreekuur.

Lees meer
Toestemming geven zodat de Huisartsenpost uw dossier kan inzien?
Toestemming geven zodat de Huisartsenpost uw dossier kan inzien?
Geplaatst: 23 maart 2020
Elektronische uitwisseling van uw medische gegevens: Heeft u al toestemming gegeven zodat de Huisartsenpost uw gegevens kan inzien zodat u in noodsituaties zo goed mogelijk geholpen kan worden?

Lees meer