De praktijk | Spreekuren


Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze openingstijden draaien onze huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes spreekuur en leggen ze huisbezoeken af. Op welke wijze dat gaat kunt u hieronder terugvinden.

Huisartsen:

De spreekuren van de huisartsen zijn op afspraak. Per afspraak worden 10 minuten gepland. Wilt u meerdere dingen vragen, of komt u voor een ingreepje, dan kunt u met de assistente overleggen of er extra tijd nodig is.
- Mw. J. Cuppen-Rikken: werkzaam op: maandag, dinsdag (even weken), woensdag (oneven weken) en donderdag. Wanneer ze er niet is neemt A. Kieft-de Dreu waar voor haar patiënten.
- Mw. A. Kieft-de Dreu: werkzaam op: dinsdag (oneven weken), woensdag (even weken) en vrijdag. Wanneer ze er niet is neemt A. Cuppen-Rikken waar voor haar patiënten. 
- Dhr. J. van den Broek: werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Mw. R. Hamers is donderdag werkzaam.
- Dhr. H. Versteegh: tijdelijk afwezig. In zijn praktijk zijn op maandag, woensdag en donderdag Mw. N. Heinen en op dinsdag en vrijdag mw. L. Jetten werkzaam.
- Dhr. R. Roelofsen: werkzaam op: maandag, woensdag en donderdag. Maandag, dinsdag en vrijdag is Mw. C. van Maris werkzaam. 
- Om de druk op de spreekuren te verminderen is er 2 dagen per week extra waarneming door Mw. R. Hamers en Mw. L. Rietjens. Ze zijn werkzaam voor alle huisartsen.  

Praktijkondersteuner:

De praktijkondersteuners Vera Verheijden, Ans Verspaget, Petra Maas en Wendy Pijnenburg houden zich bezig met de controle van diabetes, hart- en vaatziekten, stoppen met roken, astma/COPD en kwetsbare ouderenzorg. Na doorverwijzing door de huisarts kunt u gebruik maken van deze spreekuren. Zij zijn speciaal opgeleid voor deze functie en kunnen u zelfstandig zorg bieden. Zij werken in overleg met de huisartsen.
De praktijkondersteuners Maria Brusewitz, Pieter van de Waterbeemd en Marieke Bakermans (Jeugd tot 18 jr) houden zich bezig met psychische zorg/ondersteuning.
Ook hier kunt u door uw huisarts naar toe verwezen worden.

Doktersassistente:

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen en herhaalrecepten. Het assistente spreekuur is op afspraak voor de volgende onderzoeken:
 • Het meten van de bloeddruk
 • aanstippen van wratten
 • verbinden van wonden
 • oren uitspuiten
 • hechtingen verwijderen
 • zwangerschapstest
 • urine onderzoek
 • suiker controle
 • uitstrijkjes (in het kader van het bevolkingsonderzoek)
 • verstrekken van informatiefolders
 • Doppler
 • MRSA test
 • hartfilmpjes

Verpleegkundig Specialist

Niek Aalders volgt de opleiding tot Verpleegkundig Specialist (VS)Een verpleegkundig specialist (VS) is een verpleegkundige die een aanvullende opleiding heeft gevolgd. Een VS ziet patiënten zelfstandig en mag zelf diagnosticeren, behandelen, medicatie voorschrijven en een aantal voorbehouden handelingen uitvoeren. De VS neemt hierbij taken over van de huisarts en mogelijk wordt gevraagd of uw consult bij hem ingepland mag worden. Niek is werkzaam in alle praktijken en tijdens zijn opleiding wordt hij begeleid door dr Roelofsen en dr van den Broek.
Nieuws en mededelingen
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Inzage in de registratie van de huisarts
Inzage in de registratie van de huisarts
Geplaatst: 24 juni 2020
Vanaf 1 juli is het mogelijk meer inzage te krijgen in de verslaglegging van uw huisarts via MijnGezondheid.net.

Lees meer
Vakantie periode
Vakantie periode
Geplaatst: 23 juni 2020
De praktijk is tijdens de vakantieperiode normaal geopend. Lees hieronder meer over de planning in deze periode.

Lees meer