De praktijk | Spreekuren


Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze openingstijden draaien onze huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes spreekuur en leggen ze huisbezoeken af. Op welke wijze dat gaat kunt u hieronder terugvinden.

Huisartsen:

De spreekuren van de huisartsen zijn op afspraak. Per afspraak worden 10 minuten gepland. Wilt u meerdere dingen vragen, of komt u voor een ingreepje, dan kunt u met de assistente overleggen of er extra tijd nodig is.
- Mw. J. Cuppen-Rikken: werkzaam op: maandag, dinsdag (even weken), woensdag (oneven weken) en donderdag. Wanneer ze er niet is neemt A. Kieft-de Dreu waar voor haar patiënten.
- Mw. A. Kieft-de Dreu: werkzaam op: dinsdag (oneven weken), woensdag (even weken) en vrijdag. Wanneer ze er niet is neemt A. Cuppen-Rikken waar voor haar patiënten. 
- Dhr. J. van den Broek: werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Mw. K. Tielemans is donderdag werkzaam.
- Dhr. H. Versteegh: tijdelijk afwezig. In zijn praktijk zijn op maandag, woensdag en donderdag Mw. N. Heinen en op dinsdag en vrijdag mw. K. Tielemans werkzaam.
- Dhr. R. Roelofsen: werkzaam op: maandag, woensdag en donderdag. Dinsdag en vrijdag is Mw. C. van Maris werkzaam. 
- Om de druk op de spreekuren te verminderen is 2 dagen per week Mw. R. Hamers werkzaam voor alle huisartsen.  

Praktijkondersteuner:

De praktijkondersteuners Anja Derks, Vera Verheijden, Ans Verspaget en Petra Maas houden zich bezig met de controle van diabetes, hart- en vaatziekten, stoppen met roken en astma/COPD. Na doorverwijzing door de huisarts kunt u gebruik maken van deze spreekuren. Zij zijn speciaal opgeleid voor deze functie en kunnen u zelfstandig zorg bieden. Zij werken in overleg met de huisartsen.
Petra Maas is ook opgeleid voor de zorg rondom kwetsbare ouderen. Vera en Anja starten eind 2019 ook met deze opleiding.
Nadat de huisarts met u over bovenstaande zorg heeft gesproken wordt de praktijkondersteuner hiervoor ingeschakeld.
De praktijkondersteuners May Verboogen, Maria Brusewitz en Marieke Bakermans (Jeugd tot 18 jr) houden zich bezig met psychische zorg/ondersteuning.
Ook hier kunt u door uw huisarts naar toe verwezen worden.

Doktersassistente:

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen en herhaalrecepten. Het assistente spreekuur is op afspraak voor de volgende onderzoeken:
 • Het meten van de bloeddruk
 • aanstippen van wratten
 • verbinden van wonden
 • oren uitspuiten
 • hechtingen verwijderen
 • zwangerschapstest
 • urine onderzoek
 • suiker controle
 • uitstrijkjes (in het kader van het bevolkingsonderzoek)
 • verstrekken van informatiefolders
 • Doppler
 • MRSA test
 • hartfilmpjes

Verpleegkundig Specialist

Niek Aalders volgt de opleiding tot Verpleegkundig Specialist (VS)Een verpleegkundig specialist (VS) is een verpleegkundige die een aanvullende opleiding heeft gevolgd. Een VS ziet patiënten zelfstandig en mag zelf diagnosticeren, behandelen, medicatie voorschrijven en een aantal voorbehouden handelingen uitvoeren. De VS neemt hierbij taken over van de huisarts en mogelijk wordt gevraagd of uw consult bij hem ingepland mag worden. Niek is werkzaam in alle praktijken en tijdens zijn opleiding wordt hij begeleid door dr Roelofsen en dr van den Broek.
Nieuws en mededelingen
Start avondspreekuur
Start avondspreekuur
Geplaatst: 11 december 2019
Vanaf 14 januari starten we op proef iedere dinsdag met een avondspreekuur. Dit is voor niet urgente klachten en controles.

Lees meer
 Welkom Robin, de chatbot van MijnGezondheid.net
Welkom Robin, de chatbot van MijnGezondheid.net
Geplaatst: 5 december 2019
Vanaf heden is het mogelijk direct vragen te stellen aan chatrobot Robin over het gebruik van MGn en de MedGemak app.

Lees meer
Wachttijden
Wachttijden
Geplaatst: 18 oktober 2019
De wachttijd, voor wanneer u bij uw huisarts op het spreekuur terecht kan, loopt op. Dit komt door een toenemende zorgvraag en door vergrijzing van onze patiƫnten, die ook langer thuis blijven wonen. Tevens

Lees meer