De praktijk | Spreekuren


Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze openingstijden draaien onze huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes spreekuur en leggen ze huisbezoeken af. Op welke wijze dat gaat kunt u hieronder terugvinden.

Huisartsen:

De spreekuren van de huisartsen zijn op afspraak. Per afspraak worden 10 minuten gepland. Wilt u meerdere dingen vragen, of komt u voor een ingreepje, dan kunt u met de assistente overleggen of er extra tijd nodig is.
- Mw. J. Cuppen-Rikken: werkzaam op: maandag, dinsdag en donderdag. Wanneer ze er niet is neemt A. Kieft-de Dreu waar voor haar patiënten.
- Mw. A. Kieft-de Dreu: werkzaam op: dinsdag, woensdag en vrijdag. Wanneer ze er niet is neemt A. Cuppen-Rikken waar voor haar patiënten. 
- Dhr. J. van den Broek: werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Donderdag is waarnemend huisarts Veerle van Elderen werkzaam.
- Mw N. Heien: werkzaam op: maandag, woensdag en donderdag. Wanneer ze er niet is neemt C. van Maris of mw R. Hamers waar voor haar patiënten. 
- Mw C. van Maris: werkzaam op: maandag, dinsdag en vrijdag. Wanneer ze er niet is neemt N. Heinen of mw R. Hamers waar voor haar patiënten.
- Dhr. R. Roelofsen: werkzaam op: maandag, dinsdag en donderdag. Woensdag, donderdag en vrijdag is dhr. L. Moors werkzaam.
- Mw J. Kwak, huisarts in opleiding: werkzaam op: maandag, dinsdag en vrijdag. De huisarts in opleiding is al basisarts en komt bij ons het huisartsenvak leren. De huisarts in opleiding ziet zelfstandig patiënten en bespreekt de consulten zo nodig met de ervaren opleidende huisartsen.

Praktijkondersteuner:
De praktijkondersteuners Vera Verheijden, Ans Verspaget, Petra Maas en Wendy Pijnenburg houden zich bezig met de controle van diabetes, hart- en vaatziekten, stoppen met roken, astma/COPD en kwetsbare ouderenzorg. Na doorverwijzing door de huisarts kunt u gebruik maken van deze spreekuren. Zij zijn speciaal opgeleid voor deze functie en kunnen u zelfstandig zorg bieden. Zij werken in overleg met de huisartsen.
De praktijkondersteuners Maria Brusewitz, Petra van Horssen en Marloe van Grootel (Jeugd tot 18 jr) houden zich bezig met psychische zorg/ondersteuning.
Ook hier kunt u door uw huisarts naar toe verwezen worden.

Doktersassistente:

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen en herhaalrecepten. Het assistente spreekuur is op afspraak voor de volgende onderzoeken:
 • Het meten van de bloeddruk
 • aanstippen van wratten
 • verbinden van wonden
 • oren uitspuiten
 • hechtingen verwijderen
 • zwangerschapstest
 • urine onderzoek
 • suiker controle
 • uitstrijkjes (in het kader van het bevolkingsonderzoek)
 • verstrekken van informatie(folders)
 • Doppler
 • MRSA test
 • hartfilmpjes
 • MMSE geheugentest
Nieuws en mededelingen
Zelf aan het roer
Zelf aan het roer
Geplaatst: 29 maart 2023
Zou u meer zelf de regie over uw gezondheid willen nemen? Er zijn speciale gratis leefstijlprogramma's ontwikkeld voor mensen met diabetes, hart- en vaatziekten of een verhoogd risico op hierop (bijv. door overgewicht). Door deelname aan één van deze programma's zult u:

Lees meer
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Geplaatst: 27 maart 2023
In mei wordt door onze praktijk een stoppen met roken groepscursus georganiseerd. Heb je interesse, meld je dan aan. Waarom een groepscursus?

Lees meer
Nieuwe collega's
Nieuwe collega's
Geplaatst: 20 maart 2023
Ons team is versterkt met nieuwe collega's: Sabrine Gerrits, Nina van Kessel en Veerle van Elderen. Ze komen het team versterken in de rol van doktersassistente en waarnemend huisarts.

Lees meer