De praktijk | Coronavirus


Twijfelt u of u de huisarts of GGD moet bellen? 
Deze test van thuisarts.nl geeft u meteen informatie en advies.

Mensen met klachten (hoesten, niezen, keelpijn, loopneus, verhoging/koorts, benauwdheid of plotseling verlies van reuk en/of smaak): doe een zelftest.
In uitzonderlijke gevallen wordt nog een test bij de GGD geadviseerd, kijk hier of u tot deze speciale doelgroep behoord.

Wat te doen bij een positieve of negatieve zelftest.

Heeft u 1 of meerdere van de bovenstaande klachten en wilt u een afspraak bij uw huisarts maken:
Doe een zelftest en bel gerust met de assistente:
-Voor dringende klachten geeft ze u een afspraak op het speciale spreekuur. U wacht dan buiten in de auto totdat u naar binnen wordt gebeld.
-Voor niet urgente klachten gaat ze, afhankelijk van de zelftest uitslag met u overleggen op welke termijn de afspraak het beste ingepland kan worden.
Bij klachten vragen we u altijd een mondkapje te dragen, ongeacht wat de uitslag van de zelftest is.

Niet dringende vragen kunt u ook stellen door een bericht te sturen via 
MijnGezondheid.net.
 
U kunt hier eventueel ook een foto van uw klacht toevoegen waardoor het vaak niet nodig is om naar de praktijk te komen.

Denk na over behandeling bij corona. 
Informatie hierover kunt u vinden op thuisarts.nl. U kunt ook gebruik maken van de keuzehulp. De ingevulde gegevens kunt u downloaden en uitprinten om vervolgens met uw huisarts te bespreken.

Nieuws en mededelingen
Zelf aan het roer
Zelf aan het roer
Geplaatst: 29 maart 2023
Zou u meer zelf de regie over uw gezondheid willen nemen? Er zijn speciale gratis leefstijlprogramma's ontwikkeld voor mensen met diabetes, hart- en vaatziekten of een verhoogd risico op hierop (bijv. door overgewicht). Door deelname aan één van deze programma's zult u:

Lees meer
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Geplaatst: 27 maart 2023
In mei wordt door onze praktijk een stoppen met roken groepscursus georganiseerd. Heb je interesse, meld je dan aan. Waarom een groepscursus?

Lees meer
Nieuwe collega's
Nieuwe collega's
Geplaatst: 20 maart 2023
Ons team is versterkt met nieuwe collega's: Sabrine Gerrits, Nina van Kessel en Veerle van Elderen. Ze komen het team versterken in de rol van doktersassistente en waarnemend huisarts.

Lees meer