De praktijk | Afspraak maken


Spreekuur op afspraak


Elke werkdag hebben wij spreekuur.
24 uur per dag kunt u zelf uw afspraak inplannen met behulp van het patiënt portaal Mijngezondheid.net. Meld u eenmalig aan en u kunt gebruik maken van alle diensten van Mijngezondheid.net. Bijv. dus 24 uur per dag een afspraak inplannen op een moment wat u het beste uitkomt. Ga hiervoor naar Inloggen Mijngezondheid.net

U kunt ook bellen voor een afspraak tussen 8.00 en 17.00 uur. Van 10.30 tot 11.00 uur is er een kort overleg en van 12.30 tot 13.30 pauze, we zijn dan alleen bereikbaar voor dringende zaken.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak. Wij houden hier graag rekening mee door extra tijd voor een consult uit te trekken.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Indien mogelijk voor half 11 het huisbezoek aanvragen.

Nieuws en mededelingen
Zelf aan het roer
Zelf aan het roer
Geplaatst: 29 maart 2023
Zou u meer zelf de regie over uw gezondheid willen nemen? Er zijn speciale gratis leefstijlprogramma's ontwikkeld voor mensen met diabetes, hart- en vaatziekten of een verhoogd risico op hierop (bijv. door overgewicht). Door deelname aan één van deze programma's zult u:

Lees meer
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Stoppen met roken groepscursus in Someren.
Geplaatst: 27 maart 2023
In mei wordt door onze praktijk een stoppen met roken groepscursus georganiseerd. Heb je interesse, meld je dan aan. Waarom een groepscursus?

Lees meer
Nieuwe collega's
Nieuwe collega's
Geplaatst: 20 maart 2023
Ons team is versterkt met nieuwe collega's: Sabrine Gerrits, Nina van Kessel en Veerle van Elderen. Ze komen het team versterken in de rol van doktersassistente en waarnemend huisarts.

Lees meer